Serviciile Noastre

http://diplomatair.md/wp-content/uploads/2014/11/private-jet-charters.jpghttp://diplomatair.md/wp-content/uploads/2014/11/private-jet-charters.jpghttp://diplomatair.md/wp-content/uploads/2014/11/private-jet-charters.jpg

Diplomat Air va acorda servicii profesioniste, in domeniul vanzarilor de avioane. Contractele de livrare sunt semnate direct cu uzinele produ- catoare.

 mai mult

Diplomat Air sustine cea mai importanta ramura economica a Republicii Moldova. Acum serviciile agrochimice au devenit mai accesibile impreuna cu noi.

mai mult

Acum defectele aeronavelor nu mai reprezinta o problema. Compania Diplomat Air va pune la dispozitie servicii de mentenanta profesioniste si de calitate.

mai mult


 

Progreseaza impreuna cu Diplomat Air

Calitatea lucrarilor este garantata de numele si reputatia companiei Diplomat Air capatata pe merite. Fiecare client este tratat cu deosebita atentie si seriozitate. Contractele noastre sunt elaborate in mod transparent si clar. Noi va garantam calitatea serviciilor noastre integral.

Contacteaza-ne acum→


 

Diplomat Air este unul din partenerii nostri care se bucura de simpatia, respectul si increderea noastra. Cooperarea intre noi mereu a fost caracterizata de transparenta, confidentialitate si lucru facut la timp si cel mai important calitativ. Recomand.