Servicii Agrochimice

 


Compania aeriană  DIPLOMAT AIR  vă oferă o gamă vastă de servicii agrochimice de calitate  înaltă la preţuri rezonabile şi  responsabilitate maximă.

Serviciile sunt efectuate  de către  piloţi cu experienţă  bogată în prestarea serviciilor agrochimice  cu aeronave uşoare tip X-32-912 “BECAS”– şi elicopterul “ENSTROM” F-28F. Aeronavele sunt dotate cu sisteme de executare a lucrărilor agrochimice tip“MICRONAIR” AU – 5000 / 7000 şi sisteme GPS pentru fixarea traseelor.Sistemele de executare a lucrărilor agrochimice tip “MICRONAIR”permit aplicarea soluţiilor concentrate  calculate pentru un volum de 0,50  – 10,00 litri la un hectar.

Volumul rezervorului aeronavei X-32-912“BECAS” este de 120 litri, iar a elicopterului“ENSTROM” F-28F este de 375 litri, ce permite prelucrarea a 350 – 500 hectare pe zi,  în dependenţă de condiţiiile climaterice.

 

 

Progreseaza impreuna cu Diplomat Air

Calitatea lucrarilor este garantata de numele si reputatia companiei Diplomat Air capatata pe merite. Fiecare client este tratat cu deosebita atentie si seriozitate. Contractele noastre sunt elaborate in mod transparent si clar. Noi va garantam calitatea serviciilor noastre integral.

Contacteaza-ne acum→