diplomatair.md

GALERIE

cessna 150

Cessna 150 este un avion din metal, introdus de Cessna Aircraft Company în 1959.
Cessna a promovat modelul 150 ca fiind „cel mai bun avion pentru training din lume”. Unele dintre îmbunătățirile de design din anii 150 au inclus trenul de aterizare triciclu pentru o manevrare mai ușoară la sol și în timpul aterizărilor, au fost fabricate peste 22.000 de avioane Model 150. După Cessna 172, seria C-150/152 a fost al doilea cel mai vândut avion Cessna.
Calitățile generale de manevrabilitate ale Cessna 150 sunt descrise drept „superbe”. Numărul mare de piloți civili care au început trainingul de zbor cu avioane seria Cessna 150/152 este dovada că Cessna a avut succes în proiectarea unui avion pentru trainingul inițial.
Primele modele 150 zburau la 121 mph la 75% putere, în timp ce ultimele 152 de modele zburau la 123 mph cu aceeași setare de putere. La Piper Tomahawk, Beech Skipper și Cessna 150, vitezele maxime și sarcina utilă sunt aproape aceleași în toate trei, dar Cessna tinde să piardă înălțime mai repede și să aterizeze mai scurt. Dacă succesul poate fi măsurat prin numărul de piloți antrenați, 150/152 are succes în sumă de 250.000 de piloți. Așa au învățat mulți piloți să zboare în acest avion și mulți alții vor învața în viitor.
Brooks Whitney Almquist, AOPA Online

sedinte foto cu avion

sedinte foto cu avion

sedinte foto cu avion

sedinte foto cu avion

Diplomat Air vă oferă servicii de utilizare a pistei de aterizare/ decolare, se.rvicii de parcare.

Diplomat Air vă oferă servicii de utilizare a pistei de aterizare/ decolare, servicii de parcare. Hangarare pentru aeronavele dvs, zboruri inroductive și de agrement,  hours building sau zboruri pentru menținerea abilităților de pilot și alte servicii la solicitare.

Diplomat Air vă oferă servicii de utilizare a pistei de aterizare/ decolare, servicii de parcare. Hangarare pentru aeronavele dvs, zboruri i.nroductive și de agrement,  hours building .sau zboruri pentru menținerea abilităților de pilot și alte servicii la solicitare.Hangarare pentru aeronavele dvs, zbor.uri inroductive și de agrement,  hours building sau zboruri pentru menținerea abilităților de pilot și alte servicii la solicitare.

Diplomat Air vă oferă servicii de utilizare a pistei de. aterizare/ decolare, servicii de parcare. Hangarare pentru aeronavele dvs, zboruri inroductive și de. agrement,  hours building sau zboruri pentru menținerea abilităților de pilot și alte servicii la solicitare.

Diplomat Air vă oferă servicii de utili.za.re a pistei de aterizare/ decolare, servicii de pa.rcare. Hangarare pentru aeronavele dvs, zboruri inroductive și de agr.em.ent,  hours building sau zboruri pentru menținerea abilităților de pilot și alte servicii la solicitare.

Diplomat Air vă oferă servicii de utilizare a pistei de aterizare/ decolare., servicii de .parcare. Hangarare pentru aeronavele dvs, zborur.nerea abilităților de pil.ot și alte ser.vicii la solicitare.Diplomat Air vă oferă servicii de utilizare a pistei de aterizare/ decolare, servicii de parcare. Hangarare pen.tru aeronavele dvs, zboruri inroductive și de agrement,  hours build.ing sau zboruri pentru menținerea abilităților de pilot și alte servicii la solicitare.

Diplomat Air vă oferă se.rvicii de utilizare a pistei de aterizare/ decolare, servicii de. parcare. Hang.arare pentru aeronavele dvs, zboruri inroductive și de agrement,  hours building sau zboruri pentru menținerea abilităților de pilot și alte servicii la solicitare.